O nama

Dobro Došli u naš hotel!

decor-small-gold.png

Hotel Skradinski buk u okruženju netaknute prirode te spektakularne Krke s jedne i bogatom kulturno povijesnom baštinom s druge strane, nudi Vam odmor u potpuno obnovljenom i komforno uređenom prostoru. Smješten u centru povijesnog grada Skradina, na desnoj obali krške ljepotice Krke, ime je dobio po svjetski poznatom slapu na rijeci Krki, spektakularnom Skradinskom Buku!

Hotel Skradinski buk idealno je mjesto polaska do parkova prirode i Nacionalnih parkova Hrvatske zbog neposredne blizine Skradina NP Kornati, Plitvicama i Paklenici, dok je sam Skradin službeni ulaz u NP Krka plovnim putem gdje vožnja brodom svakome ostaje u sjećanju zbog neponovljive prirodne ljepote Krke! Bavite li se sportom, amaterski ili profesionalno, hotel Skradinski buk idealno je mjesto za Vas.

Na području grada Skradina raznolike su mogućnosti organizacije sportskih priprema, neovisno kojim se sportom bavite (nogometni teren, košarkaški teren, staze pogodne za trčanje, posebno dobri su prirodni uvjeti za pripreme veslača, kajakaša i kanuista).

Restoran i terasa hotela mjesta su gdje možete uživati u Dalmatinskim specijalitetima, vinima i nastupima bendova uživo. Ljubazno i stručno osoblje hotela putem recepcije pružit će Vam sve potrebne informacije vezane uz boravak u hotelu kao i sve potrebne turističke informacije. Kapacitet hotela je 2 hotelska apartmana, 3 jednokrevetne sobe, 19 dvokrevetnih i 5 trokrevetnih sobe. Sve su smještajne jedinice opremljene kupaonicom sa WC, mini barom, SAT TV, klimom, telefonom i besplatnom WI-FI mrežom. Nudimo Vam usluge : noćenja s doručkom i polupansiona te punog pansiona.

PRIRODNE LJEPOTE, BOGATA POVIJEST I SMJEŠTAJ U MODERNO OPREMLJENOM HOTELU NEKA BUDU POZIVNICA ZA VAŠ DOLAZAK!

Hotel Skradinski buk otvoren je tijekom cijele godine, a mi Vam za usluge i upite stojimo na raspolaganju od 0 – 24 sata.